onsdag 18 november 2009

The last of the last of the last....

Att sluta när man ligger på topp... Den har man ju hört många gånger.

Nu ligger jag inte på topp längre, men har ändå bestämt mig. Bättre sent än aldrig, eller hur. :)

Myra, hennes SmåMyror, hundar, hästar och vardag, det är för mig hon som bodde utomlands. Hon som bodde utomlands och kämpade sig fram i livet genom att leva på de guldkorn som livet gav och på sin förmåga att se det dråpliga i många vardagssituationer.
Myra är inte hon som är tillbaka i Sverige. Tillbaka i Sverige och fightas för att hitta en ny grund att stå på, kämpar för att finnas till för sina älskade barn, är tvungen att låna ut sina hästar och som inte alltid orkar hålla humöret uppe.

På dessa grunder lägger jag ner den här bloggen. Den var menad som en dagbok, ventil och kontakt för mina nära och kära här hemma i Sverige, sen blev den så himlans mycket mer, tack vare er, men nu har jag återvänt till de mina och kan plocka upp den gamla IRL-kontakten igen.
Jag kommer sakna bloggen, jag kommer sakna er, jag kommer sakna glädjen att dela med mig av mitt liv, jag kommer sakna alla era kommentarer och jag kommer sakna era bloggar. Jag kommer säkerligen ångra mig flera gånger om också - det har jag redan gjort så det räcker och blir över - men jag väljer ändå att sluta här. De öppna bloggarna kommer att ligga kvar, om inte annat för att jag själv ska kunna gå in och läsa och minnas, men de låsta raderar jag här och nu så ingen kommer kunna komma åt dem och det jag skrivit där.

Så.

Myras Mysterier går härmed i graven. Klubbat och klart. No återvändo, liksom.Men.
Jag lider av skrivklåda. Obotlig sådan. Och jag kommer mycket troligen börja blogga snart igen. Så fort jag bara kommit i fas med mig själv. Jag har redan idéer spinnandes upp i luvan. Så är det när man - i kombination med den obotliga skrivklådan - lider av ironi, sarkasm och allmänt dråplig humor, och har svårt att blunda för allt det roliga som livet ändå innehåller.
Ni som vill bli kontaktade den dagen jag kör igång igen, skicka ett mail (min mailadress finns i högerspalten!) så jag vet hur jag får tag på er. Jag kommer inte säga något här, då det nya inte kommer att ha något ihop med det gamla.

Och.
Jag finns ju på facebook också. Det har jag varit tyst om länge, för jag ville se om jag blev lika besviken nu som för några år sedan då jag gjorde mitt första försök att gilla det där stället. Gilla, ja. Det gjorde jag inte då. Det gör jag nu.
Så ni som vet vem jag är. Sök upp mig! :)

Till alla er (få, hoppas jag!!) som jag tappar nu, vill jag bara säga TACK. Tack för allt ni gett mig, genom att läsa, roas, kommentera och bara finnas till, det har varit sååå roligt! Och jag har stormtrivts hela vägen.

18 kommentarer:

Kim M sa...

Puss och kram och väl mött, miss Myra.

Malde sa...

Vad ska jag säga mer än att jag kommer att sakna dig tårdrypande mycket tills vi hörs och ses!

Lycka till med ditt liv!

Kramar till dig och tjejerna!

Annika sa...

Tråkigt men jag förstår tankegången.

Lycka till med allt det nya och med Framtiden.

kramar,
Annika

nika sa...

kram...facebook it is. Du meddelar där när du bloggar igen va?

MissyElliot sa...

Vilken jedrans tur att jag har dig på facebook och inte så långt borta då.. Ifall den där myrabstinensen dyker upp....

Kramiz i massor och jättetack för att jag fått hänga med dig, flickorna och djuren här i din blogg...

myrmonster sa...

Vi är glada, så oändligt glada att ha er hemma igen. Men oj vad vi kommer att sakna stacken. Massor med pussar och kramar, Myrmorbror och myrmoster.

Anonym sa...

Ett stort TACK för att du förgyllt min vardag (och helg). Lycka till med vad du nu än hittar på! Saknar dig och myrstacken redan. Kram. Sess

Sabina sa...

Ja jag vill ju så klart att du börjar blogga igen, men inte förens du känner för det.
Tur att att vi är fejisar, så jag kan ha koll på dig iaf.
Skickar dig ett mail för givetvis vill jag att du hör av dig när du börjar igen.
Kärlek<3

Fresia sa...

Ja, ibland bara måste man göra vissa saker även om det också känns tråkigt. Förstår att det legat vånda bakom beslutet.

Har iaf varit väldigt trevligt att få följa er ett tag och jag kommer att sakna din blogg mkt!!
Ser fram emot när du känner för att böja igen.

Till dess, ha det riktigt bra nu, så bra det bara går i denna ibland jobbiga värld.

Varm kram

linda sa...

Jag är tekniskt inkompetent och har faktiskt ingen mail längre (utom jobbets men den får jag inte lämna ut), men du får gärna skriva en kommentar i min blogg närdu börjar blogga :) alla kommentarer är skyddade så ingen annan kommer se.

Veronica sa...

Har och kommer sakna dig Myra!!!

Kramar i massor

Nathalie sa...

Rest In Peace underbara Myrstacken. Jag väntar ändå spänt på att det groende fröet växer till sig och blommar ut till en ny fin blogg :)

Anne sa...

Så synd, så synd... men är det så det känns är det inget att tveka inför...lägg ner... jag kommer att sakna dig och vet ju inte vem du är så jag kan ju intehitta dig på fejjan...;)

Kramar i massor.

Anne

BagLady sa...

Tur att jag har dig nääära!

Anonym sa...

lart mycket

Anonym sa...

...please where can I buy a unicorn?

MorsanMia sa...

Tack själv! Tack för att vi fått tagit del av ditt liv. Kram

Anonym sa...

Nu när jag äntligen blivit färdig att titta in här igen så ser jag med förskräckelse att du inte ska vara kvar här mera med din fina blogg. Fy så tråkigt.
Men jag tackar för att jag fått komma in ibland och ta del av ditt liv och nu önskar jag dig allt det bästa i livet!
Stor kram från livsnjutare.

Shit, vad jag babblar om;