tisdag 11 augusti 2009

Jag har inte råååd

Att det ska vara så förgjordat svårt att hitta ett par vettiga cyklar till mina SmåMyror! Jag tänker inte betala mellan 3000 och 7000 kronor styck. Glöm det. De kommer ju ändå växa ur dem på bara ett par år eller så.

Jag tänker köpa begagnat.
Någon som har en cykel eller två på lager?



Det finns föresten ett skyddat inlägg.

12 kommentarer:

Kerstin sa...

Kolla på Blocket.se.
Där borde du kunna hitta vettiga cyklar till vettiga priser.
Må så gott.

Malde sa...

Skrev på förra inlägget *pekar neråt*

Må så gott!

Stef sa...

Meh jag har samma problem! Jag cyklar för tillfället runt på en cykel där man drar i en vajer för att växla ner, växla ner betyder att det blir lite lättare att trampa. Men jag vägrar betala vad dom vill ha för dom där nya fina cyklarna, du vet...dom med korg där fram...det vill jag ha....*flyter bort i drömmarnas land*
kram ;)

Stef sa...

Hrm förresten kan man få en inbjudan till den låsta bloggen igen?

kram

nilla sa...

Hej på dej...'
Va har du flyttat tillbaka till svedala...??? Cyklar finns ju en uppsjö för ngr 100lappar..blocket och polisens auktioner ...lycka till må så gott

Kina sa...

Kolla blocket eller andra såna sajter. Då kan du säkert hitta billiga bra cyklar.

Unknown sa...

Som sagts, blocket borde ha. Eller din LOKALA lilla handlare, inte stora drakarna.

Av de stora(?) har annars Sporston ett erbjudande som inte lättar bördan för stunden men. Där får man tillbaka 50% av inköpspriset om man köpt barncykel och kommer tillbaka med den för att köpa en ny, större cykel.
Om det låter bra, nog bäst att kontrollera det i mer i detalj, att det gäller...

Sarah sa...

Hade inte min cykel blivit stulen så hade jag nog haft en... Dessvärre ligger den väl på botten av vallgraven vid slottet nu... Jäkla ungdomar i dagens samhälle.

Skulle man kunna få en ny inbjudan?
kramkram

Iah sa...

Lider med dig!!!! Jag letade cykel till mig själv, det går ju inte ens att spara ihop så mycket pengar som en cykelj***l kostar.... Som tur var fick jag farmors nya eftersom hon numer bara går. Annars hade jag fortfarande varit cykellös.
Hoppas du hittar några iaf!!!

Malde sa...

Hjulen är 24 tum, och ramen är 42 cm (om det nu säger dig något, jag fattar inte...). Men det är klart, den är ju här, det är en killcykel och den hinner inte komma till dig i morgon redan. Maken sa att det är lite pyssel med den också.

Må så gott!

MissyElliot sa...

Jag säger som de flesta andra; kolla Blocket!
*ler*

Kantarellmacka, anytime honey!

kramiz

Unknown sa...

Eller vill du satsa nytt har visst både Sportex och Sportson rea på cyklar för tillfället. Om nu någon sådan butik finns i närheten där du nu finns.

Shit, vad jag babblar om;